miercuri, 30 ianuarie 2013

Facebook 5.4 pentru iOS oferă mesagerie audio şi captură video


Facebook a actualizat aplicaţia pentru platforma iOS, aducând o serie de noutăţi precum mesageria vocală, deja oferită utilizatorilor Android încă din cursul săptămânii trecute, şi posibilitatea de înregistrare a unor secvenţe video direct din cadrul aplicaţiei.
Aplicaţia pentru iOS a primit o serie de opţiuni bune pentru captura foto acum ceva vreme, însă pentru captura video, utilizatorul trebuia să folosească o aplicaţia dedicată şi să aleagă fişierul dorit din Camera Roll. Versiunea 5.4 permite acest lucru direct din cadrul aplicaţiei, Facebook sperând că utilizatorii vor fi atraşi de această opţiune la fel cum au fost atraşi de produsul Vine al rivalilor de la Twitter.
Mesageria audio, care permite înregistrarea unor secvenţe audio cu o lungime de cel mult 60 de secunde, a fost implementată iniţial în cadrul aplicaţiei separate Facebook Messenger şi, după ce şi-a făcut debutul în cadrul aplicaţiei principale pe platforma Android, a sosit acum şi pe iOS.
Dincolo de aceste două funcţii noi, Facebook 5.4 pentru iOS simplifică ascunderea sau marcarea ca spam a unui mesaj prin implementarea unui buton direct în News Feed. Verificarea autentificării printr-un cod, ca alternativă la metoda care foloseşte mesaje SMS, a fost şi ea implementată în cadrul acestei noi versiuni şi, conform Facebook, Nearby ar trebui să ofere de acum rezultate mai bune atunci când căutăm locuri în imediata vecinătate.

Download


Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu