miercuri, 30 ianuarie 2013

Samsung Galaxy Express, un terminal Android mid-range cu conectivitate LTE


Familia de terminale mobile Galaxy s-a îmbogăţit astăzi cu un nou membru, Samsung anunţând modelul Galaxy Express. Acest terminal este versiunea internaţională a modelului omonim deja lansat care este în prezent o exclusivitate AT&T, Galaxy Express fiind un model din gama intermediară care plusează cu compatibilitatea LTE.
Noul Galaxy Express oferă un ecran cu diagonală de 4,5” şi panou Super AMOLED Plus, rezoluţia acestuia fiind, la fel ca în cazul modelului Galaxy Grand, de numai 800 x 480 pixeli. Platforma hardware este un procesor dual-core necunoscut care este tactat la 1,2 GHz, acesta fiind însoţit de o memorie RAM cu o capacitate de 1GB şi o stocare internă de 8 GB, care poate fi extinsă cu un card MicroSD.
Punctul de atracţie al terminalului este compatibilitatea LTE quad-band (800/900/1800/2600), la care se adaugă suportul HSDPA tri-band şi 2G quad-band. Lista dotărilor mai include o cameră foto de 5 MP cu înregistrare 720p, cameră frontală de 1,3 MP, wireless 802.11 a/b/g/n, NFC, GNSS compatibil GPS şi GLONASS şi ieşire video MHL prin intermediul conectorului Micro USB.
Terminalul rulează Android 4.1 şi toate serviciile software cu care Samsung ne-a obişnuit. Carcasa acestuia, care are un design familiar de la Galaxy S III încoace, are dimensiuni de 132.2 x 69.1 x 9.3 mm, o greutate de 139 de grame şi ascunde o baterie cu o capacitate de 2000 mAh.
Data la care noul Samsung Galaxy Express va fi disponibil sau preţul acestuia sunt momentan necunoscute.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu