miercuri, 30 ianuarie 2013

Nokia isi incearca norocul cu un serviciu de streaming – Music+


In cazul in care sunteti posesor de telefon Nokia si optiunile voastre de a asculta muzica online sau offline nu sunt suficiente, in curand va exista Music+.
Nokia Music
 un nou serviciu de streaming de muzica intitulat Music+. Spre deosebire de multe alte servicii similare ca functionalitate, acesta va fi contra cost si va fi considerat ca fiind un upgrade platit la Mix Radio. Desi nu a fost inca lansat, Nokia a facut totusi public faptul ca in doar cateva saptamani Nokia Music+ va fi disponibil in Europa cat si SUA la un pret de 4 euro, respectiv 4 dolari pe luna. Contra sumei respective, abonatii vor primii acces la stream-uri de inalta calitate, la versuri pentru melodiile ascultate, la o aplicatie web pe care sa o puteti accesa de oriunde si, nu in ultimul rand la download-uri pentru redarea offline a continutului audio. Cei de la Nokia au simtit nevoia sa insiste asupra faptului ca numarul download-urilor pentru ascultare offline va fi limitat doar de memoria smartphone-ului pe care il veti folosi. Deoarece sistemul de redare va fi similar cu cel al unui radio online, o functie importanta care nu a fost neglijata aici poarta numele de skip. Astfel veti putea sari cu usurinta peste melodiile care nu sunt pe gustul vostru.
Desi nu a s-a confirmat in mod oficial ca Nokia Music+ va exista si in la noi in tara, un lucru este sigur,  pretul bun si o librarie plina de muzica vor putea transforma acest serviciu intr-un solutie interesanta pentru pasionatiii de muzica.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu