sâmbătă, 15 decembrie 2012

Se poate şi mai mare? Galaxy Note 3 va avea ecran de 6.3”


Tocmai când spuneam că un telefon Galaxy Note 2 cu ecran de 5.55” este de-a dreptul ridicol de ţinut la ureche, stârnind mirarea şi zâmbetele celor din jur, iată că Samsung pregăteşte un terminal Galaxy Note 3 cu ecran şi mai mare, ce se apropie de dimensiunile unei tablete cu ecran de 7”.
Samsung Galaxy Note IISamsung Galaxy Note II

Potrivit informaţiilor publicate în ziarul Korea Times, Samsung Galaxy Note 3 vine echipat cu un ecran de 6.3”, conducând detaşat în topul celor mai mari modele smartphone de pe piaţă. La fel ca şi cu actualul Galaxy Note 2, cei dispuşi păşească în zona gri ce delimitează graniţa categoriei smartphone de cea a tabletelor compacte sunt recompensaţi cu performanţe de top şi autonomie nesperat de bună, dar mai ales un ecran performant pe care chiar avem loc să ne desfăşurăm.
Saltul de la ecranul de 5.3” folosit de originalul Samsung Galaxy Note către cel de 5.5” ales pentru Galaxy Note 2 păleşte în comparaţie cu cei 0.8” adăugaţi pentru a ajunge la diagonala de 6.3” rezervată ecranului folosit de Galaxy Note 3. Aparent, curajul dovedit de Samsung prin luarea acestei decizii se trage din cifrele de vânzări excelente obţinute cu Galaxy Note 2, ce arată existenţa unei categorii de utilizatori foarte atraşi de modele smartphone cu ecrane mari, care sunt cumpărate la pachet cu un abonamente de internet mobil din categoria superioară de preţuri. Afinitatea utilizatorilor pentru telefoane cu ecrane mari este confirmată într-o bună măsură şi de vânzările obţinute cu Samsung Galaxy S3, model care suflă în ceafa competitorului său direct, iPhone 5.
Cât despre înlocuitorul lui Galaxy S3, informaţiile apărute în ziarul Korea Times par să confirme zvonurile ce anunţau lansarea lui Samsung Galaxy S4 în luna februarie, la MWC 2013. Totuşi, istoria arată că Samsung preferă să dezvăluie astfel de produse în cadrul unor evenimente de lansare separate, cum a fost cazul terminalului Galaxy S3.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu