sâmbătă, 15 decembrie 2012

Review Far Cry 3: o surpriză plăcută pentru sfârşitul de an


Lansat la final de an 2012, Far Cry 3 revine la ideea de insule tropicale complet explorabile prezentată de primul joc al seriei şi combină gameplay-ul open-world cu secvenţele cinematice spectaculoase, atât de caracteristice shooterelor cu buget mare din zilele noastre.
Dacă Far Cry 2 nu prea s-a făcut remarcat graţie firului său epic, Far Cry 3 vine cu o poveste de joc îndeajuns de interesantă pentru ţine jucătorul în priză, motivându-l suficient pentru duce campania single player până la final.
Din fericire şi pe partea de joc multiplayer Far Cry 3 are destule de oferit. Alături de obişnuitele modalităţi de joc competitive online, avem şi o campanie separată dedicată modului cooperativ, care poate fi abordată atât online, cât şi în splitscreen (doar pe console).
Dacă la capitolul grafică 3D, varianta pentru console a jocului abia poate face faţă lumii de joc deschise din Far Cry 3, rulând la o rezoluţie scăzută şi cu multe dintre efecte dezactivate, ediţia pentru PC a jocului este o adevărată bijuterie vizuală. Activarea tuturor opţiunilor grafice (inclusiv cele oferite prin intermediul DirectX 11) transformă Far Cry 3 în probabil cel mai arătos joc al momentului.
Citeşte mai departe review-ul complet pentru Far Cry 3 pe Go4games.ro.
Far Cry 3 - click pentru galeria de imagini


Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu