Incepand de anul trecut, Apple a inceput sa investeasca sume impresionante intr-un proiect invaluit deocamdata in mister. Un grafic realizat de compania de cercetare Asymco, arata cat de mult au crescut sumele cheltuite de compania din Cupertino in fabrici si echipamente.
Proiectul secret Apple a debutat cu luna iulie 2011 cu aproape 1 miliard de dolari, potrivit Business Insider. Investitiile au crescut incepand cu luna martie a acestui an la 2 miliarde de dolari, in acest moment acestea apropiindu-se de fabuloasa suma de 4 miliarde.
Horace Dediu, analist in cadrul companiei de cercetare Asymco, crede ca Apple isi dezvolta propriile fabrici de componente electronice. In urma cu o saptamana, Tim Cook declara ca Apple isi propune sa aduca in Statele Unite o parte din productia din China.
Un alt posibil proiect este de cel de realizare a unui televizor cu ecran mare. Potrivit unor surse citate de Wall Street Journal, televizorul Apple este in teste in colaborare cu mai multe companii din Asia.

Sursa : http://www.yoda.ro