vineri, 23 noiembrie 2012

Xbox TV, un posibil viitor rival pentru Roku şi Apple TV


Actuala generaţie de console pentru jocuri se apropie încet de sfârşitul carierei şi, chiar dacă nu ştim cu precizie când va lansa Microsoft noul Xbox 720 deoarece intervalul zvonit se întinde din 2013 până în 2015, acest eveniment nu va fi singular. Odată cu acest important produs, Microsoft se pare că-şi va extinde oferta pentru a acoperi şi alte domenii adiacente.
După consola Xbox Tablet, practic o replică pentru consolele portabile unde compania nu concurează în prezent cu nimic, un alt zvon a ieşit la iveală. Conform acestuia, compania intenţionează să lanseze un set-top box care va concura cu soluţiile curente precum Roki, Boxee sau Apple TV şi care va oferi servicii de streaming video sau TV şi jocuri.
Spre deosebire de posibila viitoare consolă portabilă Xbox Tablet, care se va adresa jucătorilor înveteraţi care şi-au făcut ucenicia pe Xbox 360, Xbox TV se va adresa jucătorilor ocazionali, sistemul de operare bazat pe o versiune modificată de Windows 8 urmând să ruleze jocurile scrise pentru Windows RT şi Windows Phone 8.
Un astfel de produs face parte dintr-o strategie mult mai largă, care doreşte unificarea tuturor serviciilor media Microsoft într-un ecosistem care acoperă consumul de conţinut media cu sisteme Windows 8, tablete Windows RT, sisteme portabile pentru jocuri Xbox Tablet, consola Xbox 360 sau 720 pentru experienţe ludice complete şi, acum, şi un punct central uşor de folosit pentru agregarea acestuia. Conform zvonurilor, produsul va fi finalizat undeva în cursul anului viitor, când este posibil să aibă loc şi lansarea Xbox Tablet.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu