vineri, 23 noiembrie 2012

Cel mai subtire smartphone este disponibil in China


In urma cu aproximativ 2 ani iPhone 4 era cel mai subtire, la scurt timp Galaxy S II a purtat acest titlu, doar ca la inceputul acestui an acelasi titlu sa fie preluat de Huawei Ascend P1S.
Vivo X1 cel mai subtire smartphone
Cu toate ca termenul de cel mai subtire smartphone nu va fi asociat pentru mult timp cu dispozitivul din imagine, acest aspect nu submineaza cu nimic importanta titlului in acest moment.
Cel mai subtire smartphone la ora actuala din lume este creat de BBK, poarta numele de Vivo X1 si are o grosime de doar 6,55 mm, cu aproximativ 1 milimetru mai putin decat iPhone 5.  Pe langa aceasta caracteristica, smartphone-ul care momentan este disponibil doar in China are si un pret decent de doar 400$. In rest vorbim de un panou de 4,7 inci qHD, un procesor Dual Core ARM Cortex-A9 tactat la 1,2 GHz, 1 GB RAM si 16GB spatiu de stocare intern. Camera din spate are 8MP, bateria 2000 mAh si vine si cu suport pentru incarcare wireless prin QI – pecum Galaxy S III.
Noul aparat ruleaza Android 4.1 si daca un grup de baieti intreprinzatori isi va propune sa va jucati cu el, nu este exclus ca atat pe canal oficial cat si neofiical, telefonul Vivo X1 sa ajunga la noi.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu