Dimineata a fost una agitata pentru retaileri. Romanii au mancat "reduceri" pe paine, la micul dejun, iar stocurile s-au golit rapid. Pe de alta parte, unii cumparatori sustin ca au descoperit multe reduceri umflate.
Pretul din care s-a taiat la cateva produse, a fost mai mare, spun oamenii, decat cel de acum cateva saptamani. "Urmeam un produs anume, dar vad ca e la fel ca inainte chiar si redus", a declarat un client.
Si alti clienti s-au plans: "Referitor la Boxele despre care se pretinde ca sunt la reducere de 42%, eu am achizitionat saptamana trecuta acele boxe la pretul de 170. In nici un caz acele boxe nu sunt acum 300 lei - Radu"
"In primele 10-15 minute s-au epuizat stocurile la cateva produse (concluzia logica - au fost 5-10 maxim). E o parodie! Eu unul o sa ma feresc de aceasta parodie in stil romanesc numita "BLACK FRIDAY" !! Nu are absolut nimic de a face cu ceea ce este peste ocean - Ionut"
In zapaceala creata exista insa multi oameni fericiti. Au plecat acasa cu produsele pe care le vanau de ceva timp. Dupa o zi ca aceasta, retailerii vor trage linie: "Peste 100 de mii de produse vandute, adica 70 de mii de clienti", a declarat Iulian Stanciu, director general eMag.ro
"Nu ne asteptam la un aflux asa de mare de clienti...", spune Mihai Patrascu, directorul EvoMag.ro.
Cei de la Domo au dat startul promotiilor inca de ieri, iar asta s-a vazut pe cifrele de vanzari. Pentru ca romanii adora cumparaturile, cateva magazine au anuntat ca promotiile vor continua tot weekendul.

Sursa : http://www.yoda.ro