duminică, 18 noiembrie 2012

Vrei pagini web inutile pentru pierederea timpului? The Useless Web


Dupa atat de multi ani de acces la internet inca ma mir ce poti gasi online. The Useless Web este o colectie de site-uri complet inutile care te ajuta teribil de mult la a pierde timpul in fata computerului.
Nu inveti nimic, nu ramai cu o informatie noua si cu siguranta nu intreprinzi o activitate care sa-ti ofere un sentiment de realizare nemaipomenita. theuselessweb.com este site-ul perfect pentru a atinge starea de mai sus.
Pentru ca si site-urile inutile si nefolositoare trebuiau puse la un loc intr-o colectie de tip best off s-a inventat The Useless Web. Site-ului aferent acestei colectii este de fapt o pagina de internet care te duce la alte pagini prin apasarea unui singur buton marcat sugestiv ,,Please”. Nu veti avea parte de o revelatie accesand respectivele site-uri insa va veti aduce aminte de emotia descoperirii de site-uri noi, de bucuria de a da click-uri pentru animatii simple fara un scop final ascuns.
Dominata de GIF-uri si site-uri Flash, dupa primele 100 de click-uri va veti da seama ca lista de mai sus a implicat un efort mult mai mare decat v-ati astepta la prima vedere.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu