duminică, 18 noiembrie 2012

Cum iti stergi trecutul de pe Facebook


Cum iti stergi trecutul de pe FacebookDesi Facebook nu a recunoscut niciodata oficial, multi utilizatori inca se plang de faptul ca mesaje pe care le credeau private le-au aparut pe Timeline, iar prietenii au putut sa le vada.

Iata ce poti face pentru a evita aceasta situatie neplacuta. Intai de toate, verifica cum iti vad prietenii si cei care s-au abonat la postarile tale Timelineul.

Daca ai foarte multe postari publice intra in Privacy Settings si mergi pe optiunea "Limit the Audience for Past Posts" si vechile postari vor fi disponibile doar pentru tine. Inainte de a posta ceva, verifca mereu daca modul este pe "Public", "Friends" sau "Only Me".

Mai poti face mici modificari si de la "Timeline and Tagging". Aici modurile "Cine poate posta pe timeline-ul tau", " Cine poate vedea ce posteaza ceilalti pe timeline-ul tau" si "Cine poate vedea postarile in care ai fost etichetat" pot sa fie pe modurile "Friends" sau "Only Me".

Nu in ultimul rand, daca ai postat ceva ce nu vrei sa-ti mai apara in Timeline, foloseste optiunea "Hide from my Timeline".

Sursa : http://www.studentul.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu