vineri, 9 noiembrie 2012

Tableta cu ,,creier de MacBook Pro” e aproape gata


In urma cu aproximativ 4 luni anuntam roadele unui proiect ambitios cu numele de Moodbook Pro, o tableta construita in jurul unui MacBook Pro.
Pana la sfarsitul acestei luni, cei care s-au invoit sa cheltuiasca 3500 de dolari pentru un produs pe care nu au pus mana, vor fi primii proprietari de ModBook Pro. Cu toate ca nu este inca gata si specificatiile ,,jucariei” au fluctuat semnificativ de la prima etapa a acestui proiect, Modbook Pro mai primeste un upgrade inainte de a pleca din depozit.
In acest stadiu avansat de dezvoltare este corect sa afirmam ca pentru acelasi pret specificat in urma cu cateva luni veti primi o tableta cu un ecran de 13,3 inci. Panoul integrat va fi creat de Wacom si va primi un upgrade de la 512 la 1024 de puncte de presiune. Cu toate ca puteti urca usor pana la 16GB RAM, cantitatea implicita va fi de 8GB. Partea de stocare va fi asigurata implicit de un SSD de 120GB SATA 3 Sanshara Class iar contra unei sume generoase veti putea avea un SSD de 480 GB. Procesorul standard din aceasta tableta destinata creatorilor de continut pretentiosi este un Intel Core i5 tactat la 2,5 GHz, in timp ce pentru 300$ aveti ocazia sa faceti un upgrade la un Core i7 tactat la 2,9 GHz.
Desi nu vad o nisa de proportii pentru acest gadget exclusivist, sunt curios ce factori au motivat upgrade-ul de configuratie. Sa fie oare vorba de un numar infim de precomenzi?

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu