vineri, 9 noiembrie 2012

Samsung Galaxy S III este cel popular smartphone


Apple bate record peste record cu vanzarile popularelor iPhone-uri. Cu toate acestea, in ultimul trimestru Galaxy S III a fost cel mai cumparat smartphone din lume.
Cu totii intelegem conceptul de a astepta cateva luni pentru a achizitiona un produs in speranta ca-l vom achizitiona pe cel mai bun. Interesant este insa ca tocmai acest fenomen este responsabil de faptul ca in ultimul trimestru iPhone-ul 4S a pierdut titlul de cel mai popular smartphone din lume. Mai precis, exact fanii Apple care au asteptat sa-si ia noul iPhone 5 sunt responsabili de victoria varfului de gama de la Samsung.
In ultimele 3 luni, la nivel global s-au vandut nu mai putin de 18 milioane de smartphone-uri Galaxy S III. Desi in aceeasi perioada s-au vandut 22.2 milioane de iPhone-uri, cifra care ar pozitiona iPhone-ul in fruntea clasamentului, din pacate doar 16,2 milioane dintre acestea au fost iPhone-uri 4S. Cel mai probabil, in cel de-al patrulea trimestru al acestui an iPhone-ul 5 va fi pe primul loc, pana atunci insa, felicitari castigatorului.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu