duminică, 25 noiembrie 2012

In sfarsit. Bieber nu mai e cel mai popular pe YouTube


In fiecare zi speram ca internautii pasionati de ascultat muzica pe YouTube sa nu mai asculte la fel de mult Justin Bieber. Rugamintile mi-au fost ascultate si clasamentul celor mai populare clipuri este in sfarsit altul.
youtube primul loc psy
Au trecut 2 doua luni de cand am anuntat ca Psy – Gangnam Style a intrat in Cardea Recordurilor cu titlul de cea mai iubita melodie pe YouTube. La momentul respectiv videoclipul aferent acestei melodii avea aproximativ 2.2 milioane de like-uri si ,,doar” 230 milioane de vizualizari.
La momentul redactarii acestui material, cea mai populara melodie de pe YouTube este Psy – Gangnam Style cu 808.220.000 vizualizari si 5.391.000 like-uri. Melodia l-a detronat de pe primul loc pe Justin Bieber cu Baby, clip cu cu 804.251.000 vizualizari. Un aspect important legat de numarul de like-uri in cazul celui de al doilea videoclip este ca numarul de dilike-uri este de aproximativ 2,2 ori mai mare decat cel de like-uri. Pe locul 3 este Jennifer Lopez cu On the Floor ft. Pitbull cu 625.500.000 vizualizari. Pe locul 4 este Eminem – Love the Way You Lie ft. Rihanna cu 517.168.000 vizualizari, in timp ce pe locul 5 este LMFAO cu Party Rock Anthem ft. Lauren Bennett si GoonRock cu 503.000.000 vizualizari.
Un alt eveniment important este legat de canalul de YouTube care gazduieste respectiva melodie. Daca pana acum top 5 era format din clipuri gazduite de canele VEVO – o platforma americana de distributie de continut muzical, in cazul PSY, melodia este gazduita de OfficialPsy – un canal apartinand companiei de discuri YG Entertainment. Acestia din urma il reprezinta pe PSY si tot lor le vine sarcina de a profita de popularitatea artistului coreean pentru a evita intrarea sa in istorie cu o singura melodie. Ramane sa vedem daca vor reusi aceasta performanta. Pana atunci, vizionare placuta.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu