luni, 26 noiembrie 2012

GRiD 2 apeleaza la fani pentru achievement-uri


Achievement-urile si Trofeele din jocul de curse GRiD 2 de la Codemasters vor fi realizate de fani. Studioul a anuntat un parteneriat cu site-urileXbox360Achievements.org si PS3Trophies.org, prin care redactorii acestora se angajeaza sa realizeze lista de achievement-uri si trofee pentru Xbox 360 si PlayStation 3.
Grid 2
Dan Webb, redactorul sef al celor doua site-uri, a facut o declaratie destul de interesanta in legatura cu acest anunt. Acesta a spus:”de multi ani criticam listele de achievement-uri si trofee, air acum primim in sfarsit sansa a dovedi ca putem trece la fapte”. Intregul proces de realizare al listei pentru GRiD 2 va fi documentat printr-o serie de articole si clipuri video. Aceasta va fi probabil prima data cand putem privi mai indeaproape in spatele cortinelor pentru a vedea munca depusa pentru cateva achievement-uri care nu au o valoare foarte mare.
Sunt multe premiere in cazul acestui anunt si sunt foarte curios cum se va finaliza aceasta poveste. Mai mult ca sigur, raspunsul il vom primi in 2013, cand jocul va ajunge pe rafturile magazinelor.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu