luni, 12 noiembrie 2012

Facebook introduce un nou design pentru Friendship Pages


Friendship Pages, secţiunea din cadrul reţelei Facebook unde sunt prezentate toate postările, pozele şi evenimentele pe care le ai în comun cu un prieten din listă, a primit un design restilizat, inspirat de interfaţa Timeline folosită pentru paginile de profil.

Accesată folosind butonul See Friendship ce poate fi găsit în dreptul fiecărui profil de utilizator din lista de prieteni, secţiunea Friendship Pages prezintă un istoric în stilul Timeline, conţinând toate pozele în care apari alături de prietenul selectat, postările făcute de acesta cu referire la tine, evenimentele pe care le aveţi în comun, like-uri şi mesaje de status distribuite împreună.
Lansată de astăzi pentru toţi utilizatorii reţelei de socializare, noua versiune Friendship Pages este un binevenit pas înainte, cu îmbunătăţiri vizibile atât pe partea de estetică dar şi funcţionalitate. Lista cu două coloane în stil Timeline acomodează poze mai mari şi prezintă informaţiile într-un format mai uşor de urmărit, iar dacă deţinătorul profilului de utilizator este căsătorit cu un alt utilizator Facebook, secţiunea Friendship Pages este adaptată cu informaţii despre ambii utilizatori.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu