Noul Acer Aspire S7, un Ultrabook subtire cat un smartphone, este acum disponibil si pentru clientii din Romania. El este echipat cu procesor Intel Core i5-3317UB sau i7-3517U, si foloseste SSD-uri in RAID 0. 
Gadgetul are carcasa unibody din aluminiu, iar display-ul touch este Full HD cu rezolutia 1920 x 1080 pixeli. Acesta are Gorilla Glass 2, astfel ca iti va fi imposibil sa il zgarii. Pentru o rezistenta mai mare, intre carcasa si sticla este inclus un material de amortizare, asa ca daca Ultrabook-ul este scapat, socul e absorbit de carcasa si nu de sticla. 
Bateria Li-Polymer ofera o autonomie de 6 ore, utilizatorul putand dubla durata de viata pana la 12 ore prin folosirea unei baterii complementare. 
Aspire S7 vine cu o solutie de racire noua, numita “TwinAir”, care creste autonomia bateriei si pastreaza Ultrabook-ul rece. Solutia foloseste doua ventilatoare de mare viteza, 10000rpm, unul pentru a trage aer rece si altul pentru a elibera aer cald.
Acer Aspire S7 vine cu doua noi tehnologii, Acer Green Instant On pentru o bootare si pornire rapide, si Acer Always Connect, care le permite utilizatorilor sa isi conecteze si foloseasca datele pe mai multe dispozitive, oriunde, oricand, chiar si in modul sleep. 
Dispozitivele vin cu tehnologia AcerCloud pentru a le oferi utilizatorilor acces la datele din Ultrabook de pe smartphone si tablet PC. Astfel, utilizatorii pot face fotografii cu smartphone-ul si apoi sa le vada pe Ultrabook.
Acer Aspire S7 este disponibil in oferta partnerilor ELKOTech incepand cu luna noiembrie, la preturi pornind de la 6199 de lei.

Sursa : http://www.yoda.ro