Producatorul autohton a prezentat azi la The Institute Cafe, P4 DUO, primul smartphone dual-SIM romanesc cu ecran S Amoled si Alldro Speed DUO, prima tableta romaneasca cu Android 4.1 Jelly Bean. Evenimentul a fost prezentat deGeorge Buhnici, realizator iLikeIT siLucian Peticila, General ManagerAllview.
P4 DUO este versiunea dual-core a modelului P4 Alldro, prezentat in urma cu doua luni. P4 Duo este si primul smartphone dual-SIM din Europa cu ecran Super Amoled de 4,3 inch. Review P4 Alldro pe www.YODA.ro
Tehnologia Gemini V2 permite utilizarea succesiva a doua SIM-uri, fara a inchide si reporni telefonul, utilizatorii putand alege SIM-ul pentru conexiunea 3G. Telefonul are instalat Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich si interfata graficaAllview Berry. Allview P4 DUO are un sunet de calitate cu ajutorul tehnologiei inovatoare SRS (Sound Retrieval System) si a amplificatorului Yamaha.
Alldro Speed DUO este prima tableta romaneasca cu cea mai recenta versiune a sistemulului de operare dezvoltat de GoogleAndroid 4.1 Jelly Bean. Tableta are un ecran de 7 inch multitouch in cinci puncte cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli si o densitate de 216 PPI, cea mai mare disponibila pe aceasta dimeniune.
Compania romaneasca a vandut 20 de mii de tablete pana in prezent si este de asteptat sa atinga 40 de mii de unitati pana la sfarsitul anului, a declarat azi Lucian Peticila. Producatorul autohton estimeaza vanzari de 70 de mii de tablete in 2013. Aproximativ 10% din dispozitivele Allview sunt comercializate in alte tari, cele mai mari vanzari fiind inregistrate in Spania, Olanda si Germania.
P4 DUO va avea un pret de 1299 lei, iar Alldro Speed DUO de 699 lei. Cele doua gadgeturi ajung in magazine in acest weekend sau cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare. Dispozitivele Allview vin cu protectie antivirus oferita in exclusivitate deBitdefender. Compania romaneasca anunta si un parteneriat cu Gameloft, in urma caruia utilizatorii vor regasi o serie de jocuri preinstalate.