joi, 30 august 2012

Prostituate, vanzari de arme si alte imagini spectaculoase surprinse de Street View. GALERIE FOTO Artistul Jon Rafman adora sa isi petreaca timpul pe site-ul Street View, pentru a surprinde diverse momente din viata oamenilor simpli, pe care apoi le publica pe site-ul sau oficial.




Artistul Jon Rafman adora sa isi petreaca timpul pe site-ul Street View, pentru a surprinde diverse momente din viata oamenilor simpli, pe care apoi le publica pe site-ul sau oficial.Tigri care se plimba liberi prin parcare, vanzari de arme sau arestari, toate aceste momente au fost capturate de Jon Rafman cu ajutorul Street View.

Partea amuzanta a acestor imagini este ca, in afara de Rafman si cei de la Google, nimeni nu mai stie unde au fost facute.

"Munca mea exploreaza paradoxurile modernitatii. Inca din 2008, de cand cei de la Google au trimis o armata de vehicule hibrid pentru a fotografia lumea, am fost fascinat de cat de puternic fotografiile de la Street View pot exprima experienta noastra contemporana", explica Rafman.

Mai multe astfel de poze puteti gasi AICI.
 














Un comentariu:

  1. Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila...in Romania curvasareala e politica de stat, o afacere a politiei. Romania e stat mafiot cu institutii nefunctionale condus de crima organizata. Actiunile politiei, justitiei, DNA-ului, SRI-ului, se fac doar pentru spectacol si senzational, sunt sacrificati doar pioni din gruparile mafiote care racoleaza fete pentru prostitutie.

    RăspundețiȘtergere