sâmbătă, 9 martie 2013

YouTube prezintă skin-ul One Channel, cu trailer video pentru canalul propriu


Proaspăt ieşită din versiune beta, tema One Channelintroduce mai multe funcţii noi şi îmbunătăţiri aduse modului în care sunt prezentate canalele de utilizatorYouTube. Printre noutăţi, avem şi posibilitatea adăugării un trailer video introductiv, menit să atragă vizitatorii ocazionali ce nu sunt încă abonaţi la canalul nostru.
YouTube prezintă skin-ul One Channel, cu trailer video pentru canalul propriuYouTube prezintă skin-ul One Channel, cu trailer video pentru canalul propriu

Cu One Channel, utilizatorii pot arăta vizitatorilor un clip introductiv sau scurt rezumat pentru conţinutul pe care îl găzduiesc, menit să capteze mai bine atenţia vizitatorilor şi să determine abonarea la canalul respectiv. Odată intraţi, vizitatorii sunt întâmpinaţi cu o interfaţă reproiectată ce se adaptează automat în funcţie de formatul şi dimensiunea ecranului, asigurând prezentarea corectă a conţinutului atât pe ecranul unui PC, dar şi tabletă sau smartphone. Suplimentar, au fost adăugate link-uri spre conturile de socializare sau produsele vândute.
O altă funcţie interesantă permite alcătuirea de playlist-uri folosind conţinutul încărcat în propriul canal, sau distribuit în alte canale YouTube. Playlist-urile sunt adăugate în interfaţa One Channel şi puse la dispoziţia celor care vizitează canalul YouTube, oferindu-le posibilitatea să vizioneze colecţii de filmuleţe în care filmuleţele noi şi interesante sunt separate de cele mai vechi, sau alcătuite după orice alte criterii relevante pentru deţinătorul canalului respectiv.
Trecerea la noul design One Channel este opţională şi poate fi făcută de orice utilizator YouTube vizitând acest link. Tot aici puteţi vizita şi o colecţie de canale YouTube deja personalizate cu noua interfaţă One Channel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu