sâmbătă, 9 martie 2013

Age of Empires II HD invadeaza Steam


Multi fani ai jocurilor de strategie inca sunt nostalgici dupa era de aur a acestui gen, care a culminat la inceputul anilor 2000 cu Age of Empires II. In timp ce nimeni nu te poate opri din instalarea jocului original, sistemele noi de operare si rezolutia slaba a elementelor sunt piedici pentru jucatorii dornici de experienta clasica.
Age of Empires II HD
Microsoft a vazut ca exista in continuare interes pentru seria Age of Empires si a decis sa angajeze echipa Hidden Path pentru a reface Age of Empires II in HD. Jocul este disponibil chiar acum pentru pre-comanda pe Steam si promite sa includa tot continutul variantei originale, alaturi de toate expansion-urile lansate intre timp. Pretul este stabilit pentru 19 euro, insa cei care fac pre-comanda beneficiaza de o reducere de 10%.
In cazul in care va lipseau meciurile de multiplayer din Age of Empires II, jocul va include si o componenta online, in care va puteti duela cu prietenii. Daca aveti alti trei prieteni interesati de acest joc, un pachet de patru copii costa doar 57 de euro. Practic, beneficiin de aceasta oferta platiti doar trei copii in loc de patru. Age of Empires II HD se lanseaza oficial pe 9 aprilie, insa cei care fac pre-comanda vor putea sa inceapa distractia de pe data de 5 a lunii urmatoare.
Se pare ca Microsoft a renuntat complet la initiativa Games for Windows Live, intrucat remake-ul de fata va fi exclusiv platformei Steam. Evident, nu trebuie sa va ingrijorati ca nu puteti rula un joc de strategie 2D vechi de 15 ani, dar pentru orice eventualitate am atasat mai jos cerintele de sistem minime:
Requirements
  • OS: Windows XP, Vista, 7, 8 Pro
  • Video: Direct X 9 Capable GPU
  • Processor: 1.2GHz
  • RAM: 1GB
  • HDD: 2GB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu