marți, 26 martie 2013

Voltissimo - alimentatorul portabil care încarcă telefonul în 15 minute


Creaţie al unui producător japonez de periferice, Voltissimo este un încărcător portabil care promite să alimenteze bateria unui iPhone în doar 15 minute. Dispozitivulprevăzut cu doi conectori USB poate alimenta două dispozitive simultan şi are suficientă rezervă de energie pentru a încărca complet acumulatorul unei tablete sau smartphone.

Alimentatorul Buffalo Voltissimo este disponibil în variantă cu acumulator de 4000 mAh şi 8000 mAh - suficient pentru a încărca bateria unui iPhone de două sau patru ori. În funcţie de acumulatorul instalat, dispozitivul cântăreşte 180 sau 285 grame.
  Odată descărcat, alimentatorul Voltissimo poate fi încărcat în 47 - 94 minute folosind adaptorul AC inclus în pachet, sau de la orice PC echipat cu port USB, într-o perioadă de timp ceva mai lungă .

Din păcate viteza mare de încărcare şi capacitatea generoasă de înmagazinare a energiei vin cu un preţ pe măsură. Buffalo oferă alimentatorul Voltissimo în nuanţe alb sau negru, contra sumei de 190 dolaripentru varianta cu acumulator de 4000 mAh şi 235 dolari pentru modelul cu acumulator de 8000 mAh.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu