marți, 26 martie 2013

Axiomtek lanseaza un computer de 15,6 inci, cu racire complet pasiva


Gata, s-a terminat cu zgomotul. Conform Axiomtek modelul de PC GOT3157W-832-PCT nu are nevoie decat de racire pasiva pentru a functiona in conditii optime.
Axiomtek GOT3157W-832-PCT  Deschis
Producatorul s-a decis sa elimine complet ventilatoarele din ecuatie pentru acest PC Multitouch care are o destinatie mai comerciala decat ne asteptam. Identificarea problemei a fost simpla, sistemele clasice cu un ventilator inclus intr-o carcasa atat de mica sunt atat galagioase cat si necesita o curatare perioadica de praf pentru a functiona corect. Noul PC dispune de o racire complet pasiva ce face ca problemele din trecut sa fie trecute cu vederea. Sistemul are un display multi touch de 15, 6 inchi cu o rezolutie de 1280×720 pixeli si este destinat folosirii in scop comercial ca si terminal de lucru in magazine sau aplicatii ca automate de vanzare de produse.
Computerul este echipat cu un procesor Intel Atom D2250, la o frecventa de 1,86 GHz, are suport pentru 4GB memorie RAM conectori COM (Serial), HD audio, doua placi de retea Gigabit si 4 porturi USB 2.0. Este inclus si un disc de 2,5 inch si un port pentru carduri Compact Flash II iar optional poate fi montat si un modul Wireless ce permite cryptare a datelor. Sistemul este certificat sa reziste si sa functioneze la temperaturi intre -10 grade Celsius si +50 Grade Celsius. Computerul se poate monta chiar si pe sisteme de tip VESA pentru a putea fi folosit la fel ca un simplu PC. Axiomtek va fi disponibil in luna Aprilie si va fi vandut direct de companie chiar si persoanelor fizice, sau cel putin asa precizeaza ei.
Axiomtek GOT3157W-832-PCT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu