miercuri, 20 martie 2013

Transistor anuntat de Supergiant Games


Studioul independent Supergiant Games, creatorul excelentului Bastion, a anuntat un nou Action RPG izomegric: Transistor. Acesta pare a fi un succesor spiritual al jocului de succes din 2011, insa in afara de perspectiva abordata, cele doua titluri nu au nimic in comun.
Transistor
Transistor va pune jucatorii in rolul unei eroine fara nume, care intra in posesia unei arme extraterestre. Aceasta arma este chiar titlularul Transistor, care ii ofera puteri supranaturale si o va ajuta sa scape de urmarirea proprietarilor de drept ai acesteia. Din punct de vedere grafic, jocul este realizat in acelasi stil ca si Bastion, insa vedem clar o directie artistica diferita, care merge mai degraba spre o atmosfera SF. Din trailerul de anunt reiese ca gameplay-ul nu va fi insa foarte diferit de cel al jocului precedent, probabil si Transistor fiind realizat pe acelasi motor grafic.
Momentan nu exista alte detalii despre noul joc, insa vom afla mai multe odata cu inceperea evenimentului PAX East de la sfarsitul saptamanii, unde va exista o varianta jucabila a acestuia. Planul celor de la Supergiant Games este sa lanseze Transistor in cursul anului 2014, insa a omis sa anunte platformele pe care acesta va fi disponibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu