miercuri, 20 martie 2013

Skype pentru Windows Phone, îmbunătăţit cu convorbiri HD şi integrare People Hub


După achiziţia Skype, Microsoft a promis că popularul serviciu Voice & Video over IP va beneficia de o integrare completă cu platforma sa Windows Phone, însă acest lucru a durat mai mult decât ar fi fost de dorit şi a fost presărat şi cu ceva probleme. Compania a lansat astăzi o actualizare pentru aplicaţia Windows Phone, iar aceasta aduce o serie de opţiuni noi şi importante.
  Cea mai vizibilă dintre acestea va fi suportul pentru conversaţiile la rezoluţie 720p, utilizatorii terminalelor cu camere frontale HD precum Nokia Lumia 920 sau HTC 8X beneficiind acum de o calitate superioară a imaginii. Odată cu suportul pentru rezoluţia mai mare, utilizatorii vor putea comuta între camera frontală şi cea principală şi vor putea utiliza atât modul portrait cât şi cel landscape.
Integrarea cu People Hub a fost suficient de problematică pentru ca Microsoft s-o înlăture printr-o actualizare în cursul lunii ianuarie. Aceasta s-a întors acum, necesită actualizarea Portico şi promite că va funcţiona aşa cum trebuie, oferind posibilitatea de iniţiere a apelurilor sau conversaţiilor direct din cadrul People Hub.
Lista de îmbunătăţiri mai cuprinde posibilitatea comutării între conturile de utilizator şi remedierea problemelor de recepţie a mesajelor atunci când aplicaţia era închisă sau când partenerul  folosea un cont Live.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu