luni, 18 martie 2013

Plair este un dispozitiv perfect pentru streaming HD fara fir


Intr-o lume in care din ce in ce mai mult din divertismentul pe care il consumam vine de la PC,, Plair te ajuta sa trimiti acel continut pe TV.
Plair-11
Acesta este un gadget foarte simplu menit sa  sau audio catre un TV fara fir. Este vorba de un stick HDMI care se alimenteaza cu energie prin USB. Cablul de alimentare este interschimbabil si include un port micro-USB care intra in lateralul aparatului.
Ca functionalitate, dupa ce ati introdus un dongle Plair in TV  de pe orice smartphone, tableta sau PC. Pe partea de dispozitive cu Android si iOS exista aplicatii dedicate omonime care va ajuta sa duceti la bun sfarsit respectivul scenariu. In ceea ce priveste computerele cu Windows sau OS X, o extensie pentru Chrome va permite sa va trimiteti cu usurinta continut video catre TV.
Puteti pana si sa redati filme sau muzica salvata pe computer prin intermediul aceleasi extensii unice. O veste foarte buna este ca, daca va doriti sa redati un film provenit de pe o pagina web, Plair preia sursa clipului, incepe sa-l redea si computerul poate fi inchis fara nicio influenta asupra experientei de redare. Transferul efectiv de date intre sursa si HDMI dongle se face folosind o conexiune wireless din casa. Daca nu exista o astfel de retea, gadgetul functioneaza si ca hotspot WiFi la care va puteti conecta pentru a indeplini aceeasi sarcina.
Cu un pret de 99 dolari, gadgetul din magine va ajunge la primii utilizatori in luna aprilie iar daca sunteti interesat de achizitie puteti accesa www.plair.com
Plair-3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu