luni, 18 martie 2013

Lenovo isi actualizeaza linia de ultrabook-uri prin ThinkPad T431s


 anul trecut segmentul ultrabook-urilor cu  si ThinkPad T430S, iar acum a venit momentul actualizarilor.
Lenovo Thinkpad T431s
ThinkPad T431s este cel mai nou ultrabook de la Lenovo, un sistem compact, prezentabil si rezistent la intemperii. Pe langa constructia in concordanta cu standardul armatei americane MIL-SPEC 8, noul sistem de 14 inci reprezinta un update atat pe partea de design, cat si pe partea de performanta pentru ThinkPad-ul T430S.
Foarte subtire, noul ultraportabil, integreaza un monitor de 14 inci cu o rezolutie de 1600 x 900, cu o putere luminoasa de 250 niti. Vine cu un GPU Intel HD Graphics, o camera web 720p, de la 4 pana la 12 GB memorie RAM si o baterie integrata in carcasa de 47 WHr. Pe partea de conectica, vorbim de Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n si optional un modul WWAN. Daca bugetul va permite, puteti opta pentru o versiune cu tastatura retroiluminata. Dimensiunile sunt 331 x 226 x 20 milimetri, iar greutatea totala este de numai 1,63 kilograme. Stocarea este asigurata de un hard disk de 320 GB cu 5400 RPM in pragul de jos al configuratiilor disponibile si ajunge la in pragul superior la un SSD exorbitant. De procesare se ocupa fie un Intel Core i5 3337U tactat la 1,8 GHz, fie un Intel Core i7 tactat la 2,1.
Conectica de pe lateralul sistemului include un port Ethernet, un VGA, un mini display port, o mufa combo de 3,5 milimetri pentru casti si microfon si un cititor de carduri 4 in 1. In functie de preferinte puteti achizitiona un asfel de . Pentru ca s-a mentionat noul sistem de operare Microsoft, Lenovo promite ca va exista in viitorul apropiat o versiune de T431S cu un ecran sensibil la atingere.
Cea mai impozanta noutate la capitolul design in ceea ce priveste noul ultrabook ThinkPad este data de eliminarea din ecuatie a butoanelor fizice din marginea inferioara a trackpad-ului. De aceasta data, trackpad-ul de sticla este mult mai incapator si o gazda mult mai buna pentru gesturi. Rezultatul unei colaborari de lunga durata dintre Lenovo si Synaptics, acest touchpad suporta nu mai putin de 20 de gesturi diferite.
In princpiu ar trebui sa putem achizitiona noua jucarie a celor de la Lenovo incepand cu luna aprilie a acestui an. Ramane acum sa vedem in ce suma se va transforma in Romania pretul de 950 dolari specificat in SUA.
Lenovo Thinkpad T431s vpro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu