luni, 18 martie 2013

Galaxy S 4 - preţuri în magazinele europene


Galaxy S 4 ar trebui, conform estimărilor Samsung, să ajungă pe rafturile magazinelor europene nu mai târziu de finalul lunii aprilie. Practic, cei care plasează acum o precomandă pentru Samsung Galaxy S 4 vor avea pe mână noul smartphone spre jumătatea lunii mai, la un preţ mai degrabă prohibitiv.
Samsung Galaxy S 4Samsung Galaxy S 4

Zvonurile circulate de un website italian menţionează un preţ de lansare situat în jurul pragului de  699euro , mai mare cu 100 euro decât în orice altă ţară europeană. Încercând să explice diferenţa de preţ, autorii publicaţiei acuză tendinţa magazinelor locale de a vinde astfel de produse la suprapreţ.
  Între timp, Samsung Galaxy S 4 a apărut în oferta magazinului Amazon DE afişând un preţ la precomandă de 649 euro, confirmând zvonurile circulate.
Spre comparaţie, noul smartphone de top Sony Xperia Z  poate fi achiziţionat în pachet retail contra sumei de 600 euro, iar modelul HTC One este aşteptat să ajungă în magazinele europene la un preţ de 660 euro.
Cât despre Galaxy S 4, noul vârf de gamă Samsung va fi lansat oficial în Marea Britanie către finalul lunii aprilie , alături probabil şi de restul Europei. Deşi foarte mare, preţul de 649-699 eurocerut pentru un exemplar Galaxy S 4 nu este chiar neaşteptat pentru un produs cu asemenea faimă, iar suma cerută va scădea cu siguranţă pe măsură ce stocurile magazinelor vor fi mai bine aprovizionare şi entuziasmul de început va mai scădea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu