duminică, 17 martie 2013

NPD: Nintendo Wii U este un esec de piata


Nu a trecut nici o saptamana de la momentul in care  si reticenta fata de popularitatea Nintendo Wii U.
nintendo Wii U fail
Analistul Michael Pachter aproxima in urma cu cateva zile vanzari de 80.000 de console Nintendo Wii U in luna februarie. Desi cei mai multi privesc cu reticenta astfel de afirmatii pesimiste, aparent nefondate, realitatea se pare ca fost mult mai dramatica decat se astepta cineva.
Cel mai recent studiu al celor de la NPD confirma vanzari de doar 64.000 de console Nintendo Wii U in luna februarie a acestui an. Daca ne-am propune sa fim ingaduitori cu compania japoneza am putea spune ca luna februarie a avut doar 28 de zile, mi-e frica insa ca nu aceasta a fost problema. Valoarea mentionata mai sus este atat de dramatica incat  niciodata nu au avut o luna atat de slaba, nici macar dupa sapte sau opt ani de la lansare.
Desi a avut niste vanzari decente in perioada lunii decembrie 2012, prima consola din noul val de dispozitive dedicate de gaming are mari probleme de adoptie. Problemele initiale de software, dificultatile intampinate de cei care au facut , toate sunt bete in rotate puse de Nintendo propriei console.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu