sâmbătă, 16 martie 2013

100.000 de semnaturi pentru salvarea Google Reader


O petitie de pe Change.org a strans 100.000 de semnaturi cu scopul de a salva popularul client de RSS Google Reader.
google reader petitie semnaturi
Nu au trecut nici trei zile de la momentul in care . Desi multe dintre curateniile de primavara ale gigantului au fost foarte bine argumentate in ultimii ani, eliminarea cititorului de RSS din portofoliul sau de servicii se pare ca a generat un val de ranchiuna din partea utilizatorilor.
Pentru ca protestul internautilor este inutil in secolul internetului, cea mai buna manifestare impotriva deciziei Google a fost realizarea unei petitii pe portalul Change.org. La momentul redactarii acestui material, petitia adunase 107.417 semnaturi. Desi este greu de spus daca acest gest va fi suficient pentru a-i motiva pe directorii din Mountain View sa revina asupra deciziei, cu siguranta aceasta solutie va veni ca o refulare a celor care isi doreau sa fie ascultati pe respectivul subiect. Per ansamblu, indiferent daca va avea sau nu un impact, aceasta miscare care s-a format pe internet dovedeste existenta unui fan club pentru Google Reader.
In alta ordine de idei, Google Reader va stinge becul in prima zi a lunii iulie. Printre companiile care s-au angajat sa creeze o , care pare sa lucreze la un serviciu online destul de spectaculos. Ar fi interesant de vazut cine va reusit sa umple anul acesta golul lasat pentru cel mai popular RSS reader.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu