miercuri, 6 februarie 2013

Mophie ofera primele carcase cu baterie pentru iPhone 5


O companie care si-a facut un renume pentru carcasele cu acumulatori integrati de iPhone, Mophie a ajuns in sfarsit sa ofere un accesoriu similar pentru iPhone 5.
mophie helium juicepack iPhone 5
Destul de compacta pentru functionalitatea pe care o ofera, noua carcasa creata de Mophie poarta numele de Juice Pack Helium. Printre altele, aceasta este compatibila cu designul noului iPhone 5, inclusiv cu conectorul Lightning. Acumulatorul integrat in carcasa are o autonomie de 1500 mAh, cifra care in combinatie cu bateria unui iPhone 5 dubleaza autonomia terminalului. In specificatiile producatorului, Mophie Juice Pack Helium promite 6 ore in plus de conversatii pe o conexiune 3G sau 6 ore de navigat pe internet folosind o conexiune LTE sau 3G. In cazul in care vreti sa puneti carcasa la incarcat trebuie retinut faptul ca se incarca in egala masura atat Juice Pack-ul si telefonul din interior.
In comparatie cu vechile iteratii ale conceptului, create pentru iPhone 4/4S, noua carcasa Mophie este cu 13 procente mai subtire. Ca urmare, desi iPhone-ul din dotare nu va mai fi la fel de suplu cu bateria suplimentara, macar va fi mai subtire fata de modelele din anii trecuti. Disponibile incepand de saptamana viitoare, noile carcase Mophie vor putea fi achizitionate cu 80 dolari in SUA.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu