miercuri, 6 februarie 2013

3D Mark acum pentru PC, laptop-uri si tablete


3D Mark, cel mai popular benchmark pentru sisteme de jocuri vine intr-o varianta noua, destinata tuturor dispozitivelor de pe piata. Noul test sintetic nu mai poarta vreun sufix si este distributit prin magazinele fiecarei platforme pe care va rula.
3D Mark 2013
Momentan 3D Mark este disponibil doar pentru PC-uri si poate fi descarcat din magazinul Futuremark side pe Steam, insa in curand va veni si cu suport pentru tablete. Variantele pentru Windows RT, Android si iOS vor fi disponibile “in curand” si vor oferi rezultate care vor putea fi comparate intre platforme. Nu stiu cat de veridice vor fi rezultatele in termeni de performanta bruta, intrucat SDK-ul fiecarui sistem de operare foloseste alt limbaj de programare pentru realizarea aplicatiilor, iar resursele sunt gestionate diferit pentru fiecare in parte.
Varianta pentru desktop include trei teste: Ice Storm, Cloud Gate si Fire Strike. Primul este destinat platformelor mobile si PC-urilor “entry-level”, Cloud Gate este pentru PC-uri “de casa” si notebook-uri, in timp ce Fire Strike este testul cu adevarat pretentios, care va ingenunchia cele mai puternice sisteme. Iata si testele in actiune in noul trailer de anunt:

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu