vineri, 8 februarie 2013

Firefox devine mai destept… peste noapte


Versiunile de Mozilla au aparut in ultimul an ca ciupercile dupa ploaie, dezvoltatorii continua insa sa gaseasca functii noi cu care sa experimenteze.
Firefox Night Builds AAC MP3 h.264Dupa ce s-a luptat destul de mult impotriva adoptiei unor formate video comerciale in favoarea unora open source, Firefox a cedat presiunii utilizatorilor. Din acest motiv, noile functii incluse intr-o versiune beta de Firefox 21 s-ar putea sa para intarziate “la petrecerea browserelor”.
Indiferent de sentimentele pe care le nutriti vis-a-vis de browser-ul vostru preferat, nu trebuie sa neglijati momentul in care unul din principalii concurenti primeste un update. In cazul de fata de exemplu, o versiune beta de Firefox 21 din categoria celor lansate peste noapte, include posibilitatea redarii in browser a unor noi formate multimedia. Practic, fie cu aceasta versiune beta, fie cu versiunea finala de Firefox 21 ce va fi lansata in iunie, puteti reda direct in browser continut in format AAC, MP3 sau MP4 cu H.264. Cu toate ca am mai vazut astfel de functii si in urma cu cateva luni, aceaasta particularitate noua poate fi clasificata ca un avantaj semnificiativ pentru iPad, in conditiile in care cele mai comune formate audio/video sunt redate fara intarziere.
Chiar daca prefer sa sar peste versiunile beta ale unor programe atat de folosite precum un browser de net, noua varianta a browser-ului este mult mai inteligenta. Cu alte cuvinte, noul Firefox 22 mi-a atras atentia si sunt de parere ca merita o descarcare de pe site-ul oficial.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu