vineri, 8 februarie 2013

Coda One, combinatia perfecta dintre o boxa si un telefon


Vrei sa nu vrei, noile gadgeturi ale momentului fac o treaba din ce in ce mai spectaculoasa de a-ti demonstra ca  sunt bune in mai multe domenii simultan. Coda One este un exemplu al acestei afirmatii, reusind sa functioneze fara probleme ca un handsfree, o boxa wireless si alte cateva lucruri.
coda one bluetooth speaker phne
Coda One este numele gadgetului din imagine ce se conecteaza la telefonul din dotare prin Bluetooth si poate fi folosit in locul acestuia din urma ca un receptor clasic de telefon. In cazul in care vreti sa impartasiti o conversatie cu prietenii de la masa, Coda One functioneaza la fel de bine si ca un aparat pentru teleconferinta. Mai e ceva. Si muzica poate fi redata la o calitate surprinzatoare prin intermediul lui Coda One, atunci cand nu folositi dispozitivul din imagine la ureche, ca pe un telefon
La capitolul detalii tehnice, Coda One foloseste Bluetooth 3.0 pentru imperechere si tine minte ultimele 8 dispozitive cu care a interactionat. Daca tot am mentionat o experienta clasica a socializarii la telefon trebuie sa retineti ca singurul buton de pe lateral initiaza sau inchide un apel, iar daca este apasat prelungit declanseaza interactiunea cu Siri si Vlingo. Cu un pret de 99 dolari, Coda One este o alternativa interesanta intr-un ocean de boxe wireless similare estetic.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu