vineri, 11 ianuarie 2013

Si tableta Microsoft Surface e buna de jailbreak


Desi iPhone-ul s-a numarat printre , Microsoft Surface se pare ca este o gazda la fel de buna pentru aceasta operatiune.
OS X Server on Windows RT
La inceputul saptamanii  foarte simplu de folosit pentru ca  sa-si poate debloca intr-o anumita masura, noua tableta. Ca in cazul multor altor siretlicuri pe care le gasiti pe XDA-Developers, tot de pe aceste forumuri a venit si respectiva aplicatie software. La capitolul functionalitate castigata, cei care si-au facut jailbreak la Surface beneficieaza de posibilitatea de a-si instala aplicatii pentru arhitectura ARM fara sa mai fie legati de magazinul virtual al companiei. Singura particularitate regretabila este legata de faptul ca, momentan, metoda de jailbreak pentru Surface implica sa va porniti de fiecare data tableta prin intermediul unui PC pentru a rula aplicatiile instalate manual.
Pentru ca posibilitatile descrise mai sus sunt inutile daca cineva nu se straduieste sa profite de ele, Steve Troughton Smith a decis sa faca ceva spectaculos cu drepturile nou castigate. Dupa ce si-a facut jailbreak la tableta, respectivul a reusit sa ruleze o versiune foarte veche de OS X Server al celor de la Apple.
Ca in cazul primilor pasi intr-un domeniu nou, e interesant de urmarit in ce directie va merge comunitatea de utilizatori de aplicatii homebrew pentru . In plus, sunt foarte mari sanse ca particularitatile descoperite in cazul Surface sa fie valabile la orice tableta cu Windows RT. Daca se confirma, interesul pentru un jailbreak mai performanta va fi exponential.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu