vineri, 11 ianuarie 2013

CES 2013 – Silicon Image vrea sa introduca WirelessHD in smartphone-uri


Pentru ca tot cotinutul HD pe care-l generam cu telefonul trebuie sa ajunga pe TV, Silicon Image incearca sa ne ajute cu .
Silicon Image UltraGig 6400 Wireless HD
UltraGig 6400 este numele celei mai recente creatii a companiei Silicon Image. Este vorba de un transmitator wireless de continut video care reuseste sa impinga pe calea aerului continut la rezolutie 1080p cu 60 de cadre pe secunda. Aceasta tehnologie are mai multe beneficii in comparatie cu tehnologii precum DLNA sau , pana acum a fost limitata insa la notebook-uri. Prin intermediul transmitatorului UltraGig 6400 tehnologia comunicatiilor prin protocolul WirelessHD se poate strecura in orice smartphone sau tableta.
Pentru ca nimeni nu mai crede specificatiile teoretice, producatorul a legat transmitatorul la un smartphone in cadrul standului de la CES. Pentru ca jocurile reprezinta cel mai important test, cei de la  au facut un test cu smartphone-ul pe Android si au ramas placut impresionati de performanta. In plus, au simtit timpul foarte mic de raspuns oferit de acest mijloc de comunicatii, specificat de Silicon Image in jurul valorii de 5 ms.
Distanta specificata pentru ca intregul transfer de continut sa se petreaca in conditii optime este egala cu 10 metri. Ramane acum ca producatori precum Samsung, LG, HTC sau Motorola sa integreze aceasta tehnologie in propriile gadgeturi portabile.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu