Panasonic a adus la CES 2013 de la Las Vegas 12 camere video Full-HD. Modelul de top este X920, care ofera o reproducere excelenta a culorii si imagini la rezolutie mare chiar si in conditii de lumina redusa, multumita sistemului de senzori 3MOS care foloseste tehnologia BSI. 
Unul dintre modelele care vor atrage atentia va fi si Panasonic V720, care livreaza o calitate excelenta a imaginii si a sunetului pentru utilizatorii amatori, la un pret mediu. Camera prezinta caracteristici remarcabile, cum ar fi functia Wi-Fi , care permite transmiterea in timp real a filmarii prin intermediul Ustream.
La CES a ajuns si HX-WA30, un model subacvatic care poate fi scufundat pana la o adancime de 10 m, rezistent la socuri de la o inaltime de 1,5 m, la praf, si la temperaturi de pana la -10 grade. 
O inovatie in gama de produse video Panasonic este camera destinata persoanelor active, care vor sa inregistreze imagini fara sa isi foloseasca mainile. Noi am spus ca poate fi folosita de un spion mai putin pretentios. Modelul HX-A100 permite utilizatorilor sa filmeze cu usurinta activitati sportive si evenimente. O alta caracteristica a camerei este functia Wi-Fi incorporata, care permite posesorilor sa transmita in direct imaginile video inregistrate.

Sursa : http://www.yoda.ro