luni, 14 ianuarie 2013

Noile versiuni de iPad mini vor fi disponibile in cursul lunii martie


Cu toate ca si-a dezamagit uitlizatorii de iPad 3 pentru ca a lansat iPad 4 la 6 luni distanta, in loc de un an, diverse surse confirma ca .
lansare zvon ipad mini 2
Desi este greu de crezut ca Apple va renunta complet la ciclul anual de viata al tabletelor sale, tot mai multe surse confirma acest fapt. Cu alte cuvinte, dezamagirea simtita de utilizatorii de iPad in luna octombrie va fi resimtita si de utilizatorii de a acestui an.
Brian White, un analist la Topeka Capital Markets este sursa initiala a noilor zvonuri. El este de parere caApple, cel mai probabil, isi va actualiza iDevice-urile de acum incolo o data la 6 luni. Astfel, cu doua noi iPad-uri, iPad-uri mini si iPhone-uri in fiecare an, companiei americane ii va fi mai usor sa fie in continuare relevanta in piata. La randul sau, Brian White, pe langa acest presentiment isi bazeaza filozofia vis-a-vis de noile iDevice-uri, pe niste dialoguri cu jucatori importanti din industrie ce au avut loc la CES. In intarirea acestor zvonuri a afirmat:
,,Verificarile noastre de la CES au indicat faptul ca Apple va lansa un iPad 5 si o a doua generatie de iPad mini in luna martie a acestui an. Ne asteptam ca iPad 5 sa fie mai subtire si mai usor decat iPad 4 care a fost lansat in octombrie, in timp ce formatul pentru iPad mini ar trebui sa fie similar din punct de vedere estetic cu prima generatie de iPad mini”
Daca in cazul celor mai multe zvonuri legate de lansari de iDevice-uri imi mentin reticenta, scenariul detaliat mai sus are toate ingredientele pentru a fi adevarat. Samsung si ASUS au castigat teren la capitolul tablete, in parte si prin lansarile la intervale de timp mai mici  de un an. Daca acest lucru se va intampla si cu iPad-urile celor de la Apple, aceasta decizie va intra la capitolul lectii invatate de la concurenta.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu