luni, 14 ianuarie 2013

Minecraft a avut un an incredibil in 2012


Intr-o perioada in care  legate de popularitate, Minecraft se pare ca vine din urma pe foarte multe platforme.
Minecraft Record 2012
Intr-un post pe blogul personal,  a facut un inventar al realizarilor din anul 2012 vis a vis de creatia sa. Cu 15 milioane de download-uri legale in 2012, dintre care o treime doar in luna decembrie a anului trecut, este evident ca Minecraft este un succes dupa orice standard.
Cu o istorie care a inceput pe PC, la ora actuala Minecraft poate fi jucat atat pe PC, cat si pe Mac, XBOX 360, iOS si Android. Pentru ca succesul platformelor mobile nu putea sa nu aiba un impact si asupra acestui joc, in 2012 platforma cu cele mai multe descarcari nu a fost PC-ul. In total, de pe terminale cu iOS si Android, jocul a fost descarcat de sase milioane de ori. Doar in prima zi de Craciun au fost achizitionate 284.000 de copii de Minecraft. Pe locul al doilea, dupa mobile, a venit consola Xbox 360 cu 5 milioane de download-uri, urmata de Mac-uri si PC-uri cu 4 milioane de descarcari.
Pentru 2013, Mojang a promis ca va lucra intens la o noua versiune a jocului intitulata  si dezvoltatorilor de aplicatii.
Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu