luni, 7 ianuarie 2013

Mad Catz aduce periferice universale prin GameSmart


Mad Catz, celebrul producator de periferice de gaming pentru PC-uri si console a anuntat fix inainte ce inceputul CES 2013 o noua gama de produse. Este vorba despre un gamepad, o pereche de casti si doua modele de mouse care vor fi compatibile cu PC-uri, Mac-uri, tablete si telefoane prin intermediul initiativei GameSmart.
Mad Catz
Ce inseamna GameSmart? Este noua directie pe care o adopta Mad Catz cand vine vorba despre lansarea de noi produse. Fie ca iti doresti sa folosesti un anumit periferic al companiei pe PC, Mac sau platforme mobile, faptul ca face parte din seria Gamesmart garanteaza compatibilitatea cu oricare dintre acestea. Toate se conecteaza prin Bluetooth si promit durata de viata a bateriei mai lunga decat in cazul generatiilor trecute si un proces de configurare mai simplu. Primele dispozitive GameSmart vor fi lansate in curand, in prima parte a lui 2013.
R.A.T.M.
Doua modele de mouse vor fi “GameSmart Enabled”: R.A.T.M. si M.O.U.S.9. Primul este o evolutie a mouse-ului R.A.T., care ofera performanta ridicata in jocuri, gratie latentelor mici, si foloseste tehnologia Bluetooth Smart pentru conectare. Dispozitivele care nu au suport pentru aceasta vor putea sa comunice cu R.A.T.M. printr-un dongle USB. Mouse-ul include doisprezece butoane, dintre care zece vor fi programabile, si dispune de 6400 dpi, gratie celor doi senzori cu laser.
M.O.U.S.9 este o versiune mai simplificata a lui R.A.T., cu un singur senzor laser si fara toate butoanele fratelui mai mare. Din punct de vedere al design-ului insa, acest mouse nu este foarte diferit. Acesta dispune de aceeasi conectivitate Bluetooth Smart, iar aplicatia sa de configurare ofera profile atat pentru jocuri, cat si pentru software precum pachetele Adobe Creative Suite sau Microsoft Office.
C.T.R.L.R.
C.T.R.L.R. este un gamepad foarte asemanator cu cel de Xbox 360. Acesta este o evolutie a modelului Mad Catz MLG Pro Circuit si va oferi o experienta apropiata de gamepad-urile consolelor. Pe langa toate butoanele clasice pe care ne asteptam sa le gasim pe un astfel de gamepad, avem si butoane pentru controlul continutului media. In cele din urma, Mad Catz a dezvaluit si castile F.R.E.Q.M. care vin cu schelet din aluminiu, design compact si includ doua cabluri de conectare: unul pentru PC si Mac, iar celalalt pentru smartphone-uri si tablete.
Se pare ca anul acesta la CES dispozitivele inteligente sunt atractia principala, iar Mad Catz reuseste sa faca ceva diferit fata de ceilalti producatori. In timp ce majoritatea se axeaza pe accesorii care sunt compatibile doar cu un anumit gen de gadget-uri, gratie GameSmart, oricine cumpara un produs al companiei, il poate folosi pentru a interactiona cu orice dispozitiv are la indemana. Avand in vedere ca am casa plina de tot felul de gamepad-uri pentru diferite console, sper ca trendul sa mearga in directia pe care Mad Catz o indica.
Surse: Kotaku Joystiq

Sursa  : 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu