luni, 7 ianuarie 2013

Belkin anunta Thunderstorm Handheld Home Theater for iPad


Trecand peste titlul exagerat de lung al acestui produs, Thunderstorm Handheld Home Theater for iPad compenseaza prin beneficiile pe care le ofera.
belkin thunderstorm ipad speaker case
 in domeniul  iar dispozitivul de mai sus nu este o exceptie de la regula. Facand parte dintr-un domeniu in care Belkin nu prea si-a facut simtita prezenta, aceasta carcasa este de fapt un dock audio. Iti protejeaza iPad-ul, dar inainte de asta, iti umple camera cu sunet de calitate. Dupa cum se vede si in imaginea atasata, toata partea de jos a carcasei este de fapt o boxa care pentru un sunet mai amplu integreaza si cateva canale pentru bass reflex.
Partea de auditie a acestui proiect a fost asigurata de Audifi, o companie specializata pe inginerie audio pentru produse portabile. Cei de la Belkin au apelat la Audifi tocmai pentru a spori semnificativ calitatea audio. Nu lipseste nici inspiratia de la Apple. Conceptul de Smart Cover este prezent aici sub forma unei coperti rabatabile. Aceasta din urma reuseste sa acopere iPad-ul supradimensionat, din cauza dimensiunii boxei din partea de jos, si in acelasi functioneaza ca si stand pentru a asigura un unghi de vizionare confortabil.
Cei de la  au avut ocazia sa asculte sunetul emis de Thunderstorm Handheld Home Theater for iPad iar impresia lasata a fost foarte placuta. Luand in calcul si grosimea foarte mica a difuzoarelor, profunzimea sunetului este remarcabila. In plus, exista si o aplicatie de iOS care lucreaza in tandem cu carcasa si care va permite sa va alegeti un preset pentru auditie. In principiu, activarea modului film, concert sau joc este ideala pentru respectivul tip de continut.
Ca parti negative, carcasa va mareste intr-un mod semnificativ iPad-ul, pe langa faptul ca-l face si mult mai greu. In final, acest gadget costa 200$ in SUA in varianta cu dock cu 30 pini. Versiunea cu conector Lightning va fi disponibila pana la finele celui de-al doilea trimestru din acest an.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu