luni, 28 ianuarie 2013

Dead Space 3 – Launch Trailer


Dead Space 3 a primit o data de lansare oficiala odata cu trailerul de mai sus. Acesta este ultimul clip video inainte de aparitia jocului in magazine pe care EA il va lansa pentru acest titlu. Nu foarte multe lucruri noi sunt dezvaluite prin intermediul acestuia, insa prezinta foarte bine directia in care noul Dead Space se indreapta.
La origini jocul incearca sa fie in continuare un Survival Horror, insa nevoia de a se adresa unui public cat mai larg a dus la includerea mai multor secvente de actiune frenetica. Isaac Clarke este acum doar inca un erou de actiune neinfricat, care se va lupta pe parcursul povestii din Dead Space 3 atat cu obisnuitii necromorfi, cat si cu inamici umani si creaturi imense. Intunericul, care adauga tensiune in gameplay in jocurile precedente, este aproape inexistent, iar faptul ca a fost inclusa si posibilitatea de a juca alaturi de un prieten mai scade putin din atmosfera terifianta.
Data de lansare este stabilita pentru 8 februarie in Europa, iar jocul va veni simultan pe PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu