marți, 18 decembrie 2012

HTC Butterfly nu va fi disponibil în Europa


Lansat la jumătatea lunii octombrie, terminalul J Butterfly de la HTC a captat imediat atenţia utilizatorilor datorită ecranului Full HD şi a unor specificaţii foarte bune. Ulterior, acesta a ajuns şi în reţeaua Verizon din Statele Unite sub numele de Droid DNA.
Acum o săptămână, HTC a publicat pe site specificaţiile unei versiuni internaţionale numite simplu Butterfly, ale cărei frecvenţe radio erau compatibile cu cele uzitate în Europa, născând astfel speranţa că vom vedea acest impresionant terminal şi pe meleagurile noastre. La acea dată, după cum am specificat, singura ţară care era menţionată de HTC era China, însă speranţele noastre se îndreptau către un anunţ similar şi pentru Europa.
Din păcate, şansa de a putea achiziţiona acest interesant terminal s-a diminuat considerabil. Conform HTC, HTC Butterly nu va fi lansat în Europa, lăsând utilizatorii de pe vechiul continent să jinduiască la acesta la fel cum au făcut acum un an cu modelul Rezound. Întotdeauna exista şansa unei schimbări de poziţie însă, până la o declaraţie care să o infirme pe aceasta, HTC Butterfly va fi foarte greu de obţinut în Europa.
.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu