marți, 18 decembrie 2012

Dropbox are un competitor serios in Cubby


Acum cateva zile laudam activitate DropBox si polivalenta de care da dovada,  pe de o parte si . Acum a venit randul concurentei sa impresioneze prin detalierea serviciului de stocare in cloud Cubby .
cubby log me in app
Dupa ce a stat in beta o lunga perioada de timp, Cubby e aproape gata pentru publicul larg. Realizat de creatorii Log Me In, noul serviciu de stocare in cloud pare foarte bine gandit. Incepand cu preturile agresive si cateva functii suplimentare, premisa de la care pleaca este de un real succes.
Incepand cu 2013, cei care se vor inscrie pe Cubby vor primi 5GB spatiu, o cifra similara cu cea oferita de Google Drive si cu 3GB mai mult decat Dropbox. Daca cei 5 GB nu va sunt suficienti aveti optiunea sa cheltuiti rapid 7 dolari pe luna pentru 100 GB sau 67 dolari pe luna pentru 1TB. Cea mai interesanta este politica preturilor. Daca sunteti alergici la abonamente, Cubby va permite sa platiti lunar 10 dolari pentru 100 GB si 100 dolari pentru 1TB de date. Primele preturi sunt valabile daca veti plati pentru un an de zile in avans. In plus, daca vreti sa simtiti ca ati facut o afacere in aceste cateva saptamani cat inca mai este in beta, merita sa retineti un lucru. Daca va inscrieti la un abonament platit pana la sfarsitul anului veti plati si mai putin, 3,99 dolari pentru 100GB.
Ca utilizatori Pro ai serviciului mai beneficiati de cateva functi inaccesibile celor are nu vor sa investeasca in serviciile de stocare in cloud. DirectSync de exemplu va permite sa sincronizati informatia stocata intre mai multe sisteme fara ca volumul respectiv de informatii sa intre in spatiul vostru ocupat din cloud. Desi informatiile sincronizate prin DirectSync nu vor fi accesibile printr-o interfata web, avantajul este semnificativ daca aveti de exemplu un computer de munca si unul personal si le doriti sincronizate. In practica, Cubby este un pic mai scump de Google Drive si un pic mai ieftin decat DropBox. Mai ramane sa asteptam o jumatate de an sau un an sa vedem ce rata de adoptie va avea noul serviciu.

Sursa : http://playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu