vineri, 14 decembrie 2012

Best of App Store, topul Apple al aplicaţiilor pentru iPad şi iPhone


Ca la fiecare sfârşit de an, Apple a publicat ieri lista celor mai bune aplicaţii apărute în cursul acestui an în magazinul său pentru aplicaţii mobile, clasamentul fiind întocmit atât pe baza popularităţii cât şi pe analiza lor individuală de către editorii App Store.
Cunoscut până anul trecut ca iTunes Rewind, topul a fost denumit acum simplu „Best of” şi cuprinde cele mai bune aplicaţii şi jocuri din App Store.
Pentru tabletele iPad, editorii Apple au decis că aplicaţia Paper a celor de la FiftyThree merită premiul cel mare, produsul oferind posibilitatea de a desena sau lua notiţe cu ajutorul degetului sau al unui stylus. Cel mai bun joc pentru iPad a fost considerat puzzle-ul The Room. Pe locurile secunde s-au calificat cartea de bucate pentru vegetarieni Green Kitchen, respectiv jocul Walking Mars.
Pentru terminalele iPhone, cea mai bună aplicaţie a fost considerată Action Movie FX, un editor simplu care permite adăugarea de efecte speciale impresionante în secvenţele filmate cu telefonul, cel mai bun joc fiind considerat Rayman Jungle Run de la Ubisoft. Locurile secunde au fost ocupate de aplicaţie pentru creaţia muzicală Propellerhead de la Reason şi jocul Letterpress.
În topul întocmit doar pe baza numărului de descărcări şi voturi, Skype şi Angry Birds Space HD au fost campionii pe iPad, în timp ce YouTube şi acelaşi joc, dar în versiunea standard, au fost premianţii pe platforma iPhone.
Apple nu a publicat acest top şi în versiunea locală a magazinului App Store-ul, însă toate aplicaţiile care au intrat în cadrul acestuia sunt, deci aţi putea arunca o privire peste ele.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu