sâmbătă, 1 decembrie 2012

Actualizarea Windows Phone 7.8 va sosi în prima parte a anului viitor


Atunci când a prezentat pentru prima dată sistemul de operare Windows Phone 8, Microsoft a reuşit să dezamăgească utilizatorii care le-au acordat încredere şi au achiziţionat terminale Windows Phone 7 anunţându-i că, în locul noului produs, vor primi doar o actualizare software la versiunea 7.8
Pentru a pune şi mai multă sare pe rană, compania s-a concentrat doar pe noua platformă şi a ignorat-o complet pe cea de-a doua, cei care aşteaptă Windows Phone 7.8 trebuind să se mulţumească doar cu zvonuri şi declaraţii semioficiale.
Pentru prima data din iunie, Microsoft a făcut o declaraţie oficială referitoare la viitorul Windows Phone 7.8, anunţând că acesta va fi lansat în prima parte a anului viitor. Neoficial, ştiam acest lucru de acum trei săptămâni, când un reprezentant Nokia a anunţat atingerea stadiului RTM. Anunţul conform căreia acesta va fi disponibil „în săptămânile următoare” nu a fost la fel de precis, exact cum am prevăzut, iar Microsoft a tranşat acum incertitudinea.
Versiunea 7.8 va prelua noul Home Screen cu Live Tiles redimensionabile din Windows 8, securitate mai bună pentru clienţii Exchange, o versiune actualizată a browser-ului Internet Explorer 9, teme coloristice noi pentru interfaţă, Lock Screen dinamic, management mai bun pentru tonurile de apel şi alte mici îmbunătăţiri pe care le vom vedea în momentul lansării.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu