duminică, 4 noiembrie 2012

Veste buna pentru pasionatii de seriale online: vPlay este din nou live


Zilele trecute, site-ul Vplay.ro devenise nefunctional. Cei care accesau site-ul erau intampinati de un mesaj descurajant “System maintenance, we will be back soon! Echipa Vplay”.


Din fericire pentru cei pasionati de file si seriale TV, site-ul a redevenit live si poate din fi din nou vizitat, deoarece Consiliul National al Audiovizualului a decis sa nu-l sanctioneze in nici un fel.

Raspunsul oficial al CNA la sesizarea Pro TV a fost ca “noi nu putem reglementa internetul. Singurul lucru pe care il putem face este sa sesizam Politia si Parchetul pentru preluarea continutului fara drept”.

Reprezentatii CNA au mai subliniat ca "legea trebuie sa se aplice indiferent de adresa din buletin".

Cand au vazut ca nu obtin ce-si doresc, cei de la Pro TV au incercat sa dreaga busuiocul prin mai multe declaratii publice, subliniind ca ei doar vor sa faca un business correct si real.

Ei au mai adaugat ca logica potrivit careia "gasesc gratis pe net" trebuie sa dispara. “De dorit ar fi ca oamenii si organizatiile de decizie din audiovizual impreuna cu institutiile abilitate ale statului trebuie sa ia masuri si sa actioneze in spiritul acesta.”




Sursa : http://www.studentul.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu