duminică, 4 noiembrie 2012

Google mai taie o functie incantatoare


Imaginea de mai jos, in particular, o folosesc ca background pentru Google.com de mai bine de un an. In general, de aceasta functie am profitat de cativa ani, din momentul in care a fost implementata. Din pacate se pare ca va disparea
Nu mica mi-a fost mirarea zilele trecute cand, incercand sa intru pe Google.com, am fost intampinat de mesajul ,,Pozele de fundal vor fi dezactivate pe 16 noiembrie.”
Desi nu am inteles motivul pentru ca Google te-ar obliga sa elimini si cea mai mica bucatica de personalizare din modul in care accesezi motorul de cautare, in randurile ulterioare gigantul incearca sa te lamureasca. Aparent, aceasta functie de schimbare a background-ului va cadea victima a procesului de simplicare prin care va trece Google Search in zilele urmatoare pentru toata lumea. Voi ati fost convinsi?
Pentru a nu speria internauti, merita retinut faptul ca aceasta tranzitie nu se va reflecta in eliminarea fotografiilor din Picasa Web Albums, in timp ce imaginea pe care o folositi ca fundal va va fi salvata si facuta disponibila pentru download ulterior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu