vineri, 16 noiembrie 2012

Terminalul HTC cu ecran Full HD de 5" ar putea ajunge în Europa sub numele Deluxe


Producătorul taiwanez de terminale mobile HTC nu trece prin cea mai fructuoasă perioadă din istoria sa, compania luptându-se cu venituri şi profituri în scădere de aproape un an, o cădere dezamăgitoare după excelenta primă jumătate a anului trecut. În aceste condiţii, zvonul că impozantul său terminal Android cu ecran de 5” va avea şi o versiune destinată tuturor pieţelor pe care compania activează nu ar trebui să mire pe nimeni, chiar dacă nu există nici o confirmare oficială.
La jumătatea lunii trecute, HTC a lansat în Japonia terminal J Butterly, acesta impresionând prin dimensiunea de 5” a ecranului, dar mai ales prin rezoluţia de 1920 x 1080 pixeli. Şi restul platformei hardware este la fel de impresionant, aceasta incluzând un procesor quad-core Qualcomm APQ8064 tactat la 1,5GHz şi o memorie RAM cu o capacitate de 2GB.
Această versiune a ajuns de curând şi în Statele Unite sub denumirea DROID DNA, ca o exclusivitate pentru operatorul Verizon. Conform unor zvonuri, terminalul va sosi şi pe restul pieţelor importante pentru companie, cum ar fi de pildă Europa, nefiind însă clar dacă Deluxe va fi denumirea produsului final sau este doar denumirea curentă de cod a acestuia.
Lansarea unui produs cu specificaţii atât de impresionante ar resuscita interesul pentru compania HTC, aceasta având în prezent două modele de vârf, un One X puternic dar care a fost eclipsat de modelul Galaxy S III al rivalilor de la Samsung, şi actualizarea One X+, care a sosit cam târziu şi nu este prea convingătoare. Lansarea unui astfel de terminal ar fi o mutare logică pentru HTC, însă nu trebuie să uităm că taiwanezii au mai avut exclusivităţi interesante, cum ar fi de pildă modelul Rezound, care nu au avut un echivalent pe piaţa europeană.

Sursa : http://www.go4it.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu