marți, 13 noiembrie 2012

Smartphone-ul românesc cu cel mai mare ecran

Allview, producătorul românesc de echipamente IT&C, lansează smartphone-ul Dual SIM Allview P6 Stony cu display Super Amoled Plus HD de 4,65 inch.







P6 Stony este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și beneficiază de noua interfață grafică Berry. Telefonul este dotat cu procesorul performant Cortex A9 Dual Core, are o capacitate a memoriei flash de 4 GB, posibilitate de transfer de date prin Wi-Fi direct și cameră foto de 8 MP cu autofocus.
Primul detaliu care te surprinde plăcut este mărimea display-ului, de 4,65 inch. Ecranul redă imaginile la o rezoluție de 1280x720 pixeli iar tehnologia HD Super Amoled asigură un contrast puternic, culori vii și claritate de top. P6 Stony este echipat cu procesorul Cortex A9 Dual Core care asigură experiența optimă în utilizarea aplicațiilor, o reacție rapidă la comenzi și o experiență multitasking remarcabilă. Cu o grosime de numai 8,6 mm și o greutate de 131 de grame, Stony este un smartphone extrem de elegant.
Smartphone-ul este protejat de aplicația preinstalata Bitdefender Mobile Security, oferită de către liderul pieței locale de antivirus.
P6 Stony se poate conecta, într-o zonă de până la 10 metri, la un alt dispozitiv cu WiFi Direct pentru a realiza transferuri directe de date, la viteze mari, între ele.

Sursa : http://www.economica.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu